Sälj bilen till oss!

Tycker Du också att det är besvärligt att sälja bilen? Har du tänkt på att du kan sälja bilen till en bilhandlare?

Vi köper ett hundratal bilar vare år ifrån privatpersoner, dödsbon och företag. Självklart köper vi gärna Din bil också! 

Vi har marknadens bästa verktyg till hands vilket borgar för att vi kan göra en rättvis bedömning av bilen och värdera den på ett seriöst och korrekt sätt. Betalning sker omgående. Vi är registrerade bilhandlare hos Transportstyrelsen och innehar saluvagnslicens samt tillstånd för direktregistrering.

Vi köper alla typer av bilar. Det spelar ingen roll om bilen har skador eller defekter. Med vårt breda kontaktnät kan vi bistå med professionell och seriös hjälp oavsett vilken bil det gäller.

Känn Dig varmt välkommen att kontakta oss för ett förutsättningslöst affärsförslag. Vi ser fram emot att hjälpa dig med Din bilaffär! Vill du veta mer om oss klickar du här!


Skapa en inköpsförfrågan

1. Bifoga ditt telefonnummer 2. Bilens mätarställning. 3. Bilens registreringsnummer 4. Väsentliga och beskrivande uppgifter som kan underlätta värderingen och skapa en träffsäker prognos. OBS! Meddelanden utan denna information besvaras ej.  

 

Så här går det till

Du tar kontakt med oss via formuläret nedan, eller via telefon. Vi återkopplar till dig så snart som möjligt med ett beräknat prisförslag via telefon. Anledningen till att vi strävar efter att etablera en personlig kontakt är för att vi ska ha möjlighet att skapa oss en helhetsuppfattning kring bilens kondition, servicehistorik och andra viktiga bedömningspunkter som har stor betydelse i sammanhanget och på så sätt lämna en träffsäker prisprognos som möjligt. 

Värdering

Det värde vi lämnat bygger på att vi till största delen använt oss av fordonsmarknadens värdering med hänsyn tagen till det teoretiska inköpsvärdet. Detta detta ställer vi sedan i relation till den kompletterande information du lämnat. Vi använder oss av marknadsledande värderingsinstrument som bedömer priset med hjälp av bilens ålder, körsträcka och utrustningsnivå. Priset lämnas alltid med reservation för vårt slutliga biltest.

Biltest

Innan vi betalar bilen måste den passera en funktionskontroll. Här fastställer vi bilens nuvarande kondition och därav ett spikat och aktuellt inköpsvärde. Har du varit noggrann i din beskrivning en av bilen stämmer oftast den initiala prisprognosen. När testet är klart har Du möjlighet att lämna bilen på samma plats och genomföra affären.

Bra att veta

Har Du köpt bilen på kredit och har en restskuld hos ett Finansbolag med bilen som säkerhet är detta inget problem. I dessa fall löser vi skulden och betalar ut eventuellt övervärde direkt till ditt bankkonto.  Ägarbyte och utbetalning sker i samma ögonblick som Du lämnat bilen. Vi ser även till att säga upp bilens försäkring hos ditt försäkringsbolag. 


Ska du lämna en bil är det bra att tänka på att ta med dig bilens registreringsbevis. Klicka här för att läsa om vad du kan tänka på för att underlätta ägarbytetRekommendera en bekant!

Det finns ingen bättre reklam än att bli rekommenderad. Känner du någon som står i begrepp att köpa eller sälja sin bil? Tveka inte att kontakta oss. Leder ditt tips till en affär, erhåller du en presentcheck på 500 Kr ifrån Interflora!