Marknadens bästa garanti?

För att båda parter ska vara trygg i affären så är alla bilar över 30k SEK kontrollerade och konditionstestade. Detta medför att vi är certifierade av AB Svensk Bilgaranti att förmedla ett av marknadens bästa garantipaket för begagnade bilar. Företaget är nordens största leverantör av garantirelaterade tjänster till fordonshandeln.

Att erbjuda våra bilköpare en köptrygghet i samband med bilköpet känns som en självklarhet


Garantibolaget har under många års tid skapat sig ett enormt kontaktnät av proffsiga verkstäder över hela landet. Handläggningsteamet har deltagit i tusentals bilreparationer och har bred erfarenhet kring de olika bilmodellernas svaga punkter och kan ofta med träffsäkert handlag guida både bilägare och verkstad till det att reparationen är slutförd. Mot bakgrund av detta borgar det för att vi lämnar dig i goda händer, och givetvis för att du ska få professionell hjälp om oturen skulle vara framme. 

 
 
 

Omfattning

Olika bilar kvalificerar sig för olika villkor. Detta innebär i korthet att en äldre bil som har rullat långt, har ett mer begränsat åtagande jämfört med en nyare bil som är yngre än sju år och som har rullat kortare än femton tusen mil. En sådan bil är berättigad till garantibolaget största och mest omfattande garantipaket som står sig mycket väl i konkurrensen på marknaden i dag. Observera att fordonet ska användas för normal trafik. Inträffar en skada i samband med eller på grund av biltävling, terrängkörning, olovlig körning eller annan extrem användning utgår ingen ersättning. Är du intresserad av att veta mer om vad detta innebär kontaktar du din säljare.

Skadeanmälan

Vid misstanke om fel skall AB Svensk bilgaranti omedelbart kontaktas. Om fordonet framför med fel som därigenom ger följdskador , ersätter garantin endast ursprungsfelet. Bilägaren har ansvar att för att begränsa en skada inom rimlighetens gränser. Vid garantireparation åtgärdas skadan att motsvara ursprungligt skick, alldeles innan skadetillfället. Det är alltid verkstaden som utför skadeanmälan via garantibolagets webbtjänst för ändamålet.