Köpa utan kontantinsats?

Är du intresserad av att köpa reservdelar, tillbehör eller däck & Fälgar så kan du finansiera ditt köp med förmånliga villkor hos oss. Vi är ombud för Resursbank och hjälper Dig med kundregistrering och kreditbedömning. Detta tar några få minuter, och Du får med dig dina produkter direkt.

Kontantinsatsen som krävs för att köpa en bil på avbetalning erbjuder vi Dig att finansiera. Resurs Bank erbjuder räntefri avbetalning upp till 24 månader. OBS! Detta gäller enbart för företag.

 
 

Finansiering

Vi samarbetar med ett av Europas största finansbolag. Detta skapar trygghet för Dig samtidigt som vi är säkra på att vi erbjuder en förstklassig finansieringslösning. Tillsammans med Santander Consumer Bank ser vi till att du får en skräddarsydd helhetslösning som även innehåller ett låneskydd. Detta gäller upp till fyra månader, helt utan kostnad. Det gäller för alla som uppfyller grundkraven, och som tecknar ett nytt kreditavtal. Vill du läsa om vilka försäkringserbjudanden vi kan tillhandahålla klickar du här!

Aktuellt ränteläge:        

Hos oss hittar du även såklart ett pressat ränteerbjudande när du ska finansiera ditt köp. Just nu erbjuder vi bilfinansiering från 3,99%. Vill du se vilka bilar som finns för direktleverans?                                 

 
 

Så här fungerar det

Billånet är anpassat både till dig och ditt fordon och blir billigare i längden än om du till exempel skulle ta ett blancolån eller baka in bilen i ditt bostadslån.  En extra trygghet är att lånet är flexibelt. Du kan alltid extraamortera för att få lägre månadskostnad eller kortare lånetid. Dessutom går lånet att lösa i förtid, utan extra kostnad.

Du kan belåna upp till åttio procent av bilens värde på en maximal löptid av sjuttiotvå månader. Gäller det ett leasingupplägg för företagsköpare kanfordonet ofta belånas upp till hundra procent. Alltså en fullfinansiering. Fordonet måste vara maximalt tjugo år gammalt när lånet är slutbetalt

I och med vårt nära samarbete med banken är vi licensierade att göra en kreditförfrågan genom vårt gemensamma datasystem och kan på så sätt oftast få ett snabbt och konkret kreditbesked vilket i sin tur innebär att Du kan köra hem i din nya bil, redan samma dag.