Har Du rätt Bilförsäkring?

Du behöver inte tänka på att teckna en bilförsäkring när du ska hämta din bil hos oss. Bolaget är ombud för de flesta försäkringsbolag och vårt system gör det möjligt att teckna en försäkring i samband vid leveranstillfället.


Självklart hjälper vi Dig att teckna en bilförsäkring när du ska åka hem


Vi har pressat priserna även på detta område, och har flera förmånliga erbjudanden i samband med köp. Exempel på detta är olika typer av prova-på-kampanjer där vissa månader är kraftigt rabatterade eller avgiftsfria. #Agentpris.

 
 

Försäkringserbjudande

Väljer Du att finansiera ditt bilköp med hjälp av Santander Consumer Bank, ingår två veckors fri helförsäkring via Trygg Hansa. I tillägg till detta får du ytterligare 40% rabatt på halvårspremien. Prata med Din försäljare innan Du ska hämta din bil. Läs mer om vår finanspartner här

 
 

Märkesförsäkring

Är du ute efter en specifik märkesförsäkring till din nya bil? Det kan innebära att försäkringsbolaget är specialiserade på vissa bilmärken och har förlänga åtaganden kring detta. Det är ofta en stor trygghet och ett lättsamt förfarande om olyckan skulle vara framme. Tala med din försäljare innan leverans, så hjälper vi till med att reda ut begreppen och teckna en försäkring som är skräddarsydd för Dig!

 
 

Så här hittar du till oss!

Adressen är Bogårdsvägen 25, 128 63 i Sköndal. Vi finns längs med Nynäsvägen (Väg 73) i höjd med Skogskyrkogården, Statoil och Mc Donalds och mitt emot hamburgerstället Daisy´s.

OBS! Vi har samma inkörsport som Judiska Begravningplatsen. Åker du buss, är det närmast att kliva av vid Norra Sköndal. Tunnelbanestationerna Gubbängen och Skogskyrkogården ligger i närheten.  Vill du skicka mejl eller ringa klickar du här!