Bilvärdering

I bland kan man som privatperson, anställd, vagnparksägare eller företagare vara i behov av en sk. bilvärdering för att erhålla ett värderingsintyg som intygar fordonets nuvarande värde.

Vanliga användningsområden är när tjänstebilens förare eller företagsägare ska köpa ut bilen privat. Det kan handla om ett försäkringsvärde eller ett genuint intresse för fordonets marknadsvärde. Vi fixar Det åt dig!

Gäller det en inbytesaffär, eller vill du sälja Din bil har du kommit rätt. Vi är vi proffs på området. Läs mer om hur vi arbetar genom att klicka här!

Hur går det till?

Först tar vi fram ett beräknat teoretiskt inköpsvärde. Det innebär att vi tar hänsyn till marknadens värdering och det pris som räknats fram av marknadsledande värderingsbolag med bilens ålder och mätarställning som yttersta bedömningsgrunder.

Vi bokar en tid för ett inbytestest hos vår samarbetsverkstad för att fastställa bilens nuvarande kondition och och därav ett aktuellt värde. Vid detta test kontrollerar våra mekaniker bilens funktioner, karosseri, säkerhetsdetaljer och fastställer bilens historik.

Vi skapar sedan ett giltigt värderingsintyg som kan användas gentemot försäkringsbolag och företag. Detta skickas till dig via post inom fem arbetsdagar.


Beställ bilvärdering

Meddela bilens registreringsnummer och vilket syfte värderingen skall ha i meddelandefältet nedan, och glöm inte att bifoga ditt telefonnummer! Vi kontaktar dig så snart som möjligt!

Så här hittar du till oss!

Adressen är Bogårdsvägen 25, 128 63 i Sköndal. Vi finns längs med Nynäsvägen (Väg 73) i höjd med Skogskyrkogården, Statoil och Mc Donalds och mitt emot hamburgerstället Daisy´s.

OBS! Vi har samma inkörsport som Judiska Begravningplatsen. Åker du buss, är det närmast att kliva av vid Norra Sköndal. Tunnelbanestationerna Gubbängen och Skogskyrkogården ligger i närheten.  Vill du skicka mejl eller ringa klickar du här!