Tillgänglig personal?

Vi vill erbjuda Dig marknadens bästa service. För att detta skall vara möjligt är vi tacksamma om ni tar kontakt med oss innan planerat besök. 

Anledningen till detta är att vi emellanåt är ute på kortare uppdrag vilket resulterar i att kontoret stundtals kan vara obemannat.

Har du lång resväg, rekommenderar vi att du alltid tar kontakt med oss innan avfärd. I det läget hjälper vi gärna till att reservera bilen så att den fortfarande finns tillgänglig när du kommer fram.

Känner du för ett spontant besök är ni självklart varmt välkomna att besöka bilutställningen på egen handFörändringar

När vi ändrar vårt öppethållande vid helgdagar, semestertider och storhelger finns alltid information om detta här:

Inga förändringar finns planerade  |   Välkommen!


 

Finns bilen kvar?

Eftersom vi har hög omsättning på våra lagerbilar är det en god idé att kontakta oss innan besöket för att säkerställa att bilen ni är intresserad av finns för påseende.  Vi arbetar snabbt och metodiskt med att snabbt ta bort sålda bilar ifrån annonsportalerna. Detta för att hålla ett så uppdaterat erbjudande som möjligt! På Lördagar är det bara att komma förbi och titta och provköra. Vi finns en trappa upp i huset och bjuder gärna på en kopp kaffe!

OBS! På Lördagar har vi alltid personal på plats som gärna hjälper Dig utan tidsbokningOrdinarie öppettider

Måndag - Torsdag: 11-18 | Fredag: 11-15 | Lördag: 11-14 |  Söndag: STÄNGT


Så här hittar du till oss!

Adressen är Bogårdsvägen 25, 128 63 i Sköndal. Vi finns längs med Nynäsvägen (Väg 73) i höjd med Skogskyrkogården, Statoil och Mc Donalds och mitt emot hamburgerstället Daisy´s.

OBS! Vi har samma inkörsport som Judiska Begravningplatsen. Åker du buss, är det nämast att kliva av vid Norra Sköndal. Tunnelbanestationerna Gubbängen och Skogskyrkogården ligger i närheten.

 

Kontakta oss!

Ring oss direkt eller skicka ett meddelande. Beskriv Ditt ärende i meddelandefältet nedan, och glöm inte att bifoga ditt telefonnummer