Historia

Med nästan trettio års samlad erfarenhet i bilbranschen, på olika positioner i de större marknadsledande företagen har vi arbetat med allt i från verkstad, uthyrning, försäljning och import av fordon. 

Företaget etablerades 2011 och har sedan dess haft en mycket positiv utveckling. Vi innehar marknadens näst högsta kreditbetyg; AA som tilldelas företag med god kreditvärdighet. Detta är en värdefull kvalitetsstämpel när du ska välja din leverantör eller samarbetspartner.

Bakgrunden till den resa vi haft de senaste åren tror vi beror på att vi ständigt arbetar för att förbättra och tillhandahålla en så träffsäker produkt som möjligt.

Känn dig varmt välkommen att kontakta oss. Vår för hoppning och högsta ambition är att Du ska bli en av våra hundratals nöjda kunder.


Godkänd bilhandlare

Företaget är av Transportstyrelsen godkänd Bilhandlare och innehar både saluvagnslicens och direktåtkomst till myndighetens datasystem för direktregistrering.  När Du har köpt en bil hos oss är du säker på att du åker hem med ett fordon är ställt i trafik och försäkrat. I samband med leverans erhåller du ett tillfälligt registreringsbevis som gäller fram tills det att du erhållit fordonets registreringshandlingar som skickas ut i från Transportstyrelsen till din hemadress. Vi är även liciesierade försäkringsförmedlare. Läs mer om detta här!

Samarbetsparters

Våra branschkollegor betyder extremt mycket för oss. Vi har ett stort kontaktnät och flera lojala partnerföretag som dagligen arbetar på vårt uppdrag för att se till att vår produkt håller hög klass. Vi arbetar ständigt med att korta våra kommunikationsvägar med en utarbetad metod för att på ett effektivt och proffsigt sätt färdigställa de begagnade bilar vi köper in. Allt för att de ska klara av att  möta kraven hos en ny förväntansfull ägare. 


Besök oss på sociala medier!

Sväng in på vår sida på Facebook eller Instagram och kolla på nyinkomna bilar, flera bilbilder och nyblivna bilägare! Ibland har vi tävlingar, tips, reportage och annat intressant i flödet.


Förutsägbarhet

För att skapa ett så transparent företag som möjligt, där man som blivande eller befintlig kund enkelt kan ta reda på vad som händer och vilka processer, rutiner och koncept vi dagligen arbetar med är målsättningen att våra kunder i alla lägen känner ett stort förtroende och trygghet i våra tjänster och produkter. Vi har sedan starten arbetat med att samla våra kunders omdömen på olika oberoende webbsidor för att det ska vara enkelt att skapa en inblick i vårt företagande. Läs mer om detta här!


Så här hittar du till oss! 

Adressen är Bogårdsvägen 25, 128 63 i Sköndal. Vi finns längs med Nynäsvägen (Väg 73) i höjd med Skogskyrkogården, Statoil och Mc Donalds och mitt emot hamburgerstället Daisy´s.

OBS! Vi har samma inkörsport som Judiska Begravningplatsen. Åker du buss, är det nämast att kliva av vid Norra Sköndal. Tunnelbanestationerna Gubbängen och Skogskyrkogården ligger i närheten.